طرز تهیه 16 نوع ادویه از سراسر ایران و جهان

طرز تهیه 16 نوع ادویه از سراسر ایران و جهان

شاید دوست داشته باشید ادویه های جدیدی به غذا های خود اضافه کنید و طعم و عطر بهتری به غذاهای خود ببخشید.در ادامه ما شما را با طرز تهیه 16 نوع ادویه آشنا خواهیم کرد تا از آن ها در غذا استفاده کنید و لذت ببرید....

طریقه درست کردن 16 نوع ادویه از سراسر جهان

درست کردن غذا به خودی خود و بدون استفاده از ادویه ها برای ما انسان ها که امروزه به مصرف ادویه عادت کرده ایم، وحشتناک است به طوری که به هیچ وجه نمیشود آن غذا را تحمل کرد.استفاده از چاشنی و ادویه ها غذا را بسیار خوش طعم و معطر میکند و این ادویه است که خوردن غذاها را لذیذ تر میکند.

ادویه های زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که هر کدام برای غذای خاصی مصرف میشوند.در ادامه میخواهیم شما را باطرز تهیه 16 نوع ادویه از سراسر دنیا آشنا کنیم تا شما هم از ادویه های جدید و متنوع استفاده کنید و از طعم لذت بخش آنها بهره ببرید.

١-ادویه خورشی مخصوص ایران

یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود.

٢- ادویه پلویی ایرانی

ابتدا از تمام موادی که در پی خواهیم گفت مقداری مساوی فراهم کنید، اما مقدار میخک را نصف بقیه مواد در نظر بگیرید. تخم گشنیز، زیره، جوز هندی و میخک را با همدیگر بسایید. سپس آن ها را با پودر دارچین و زنجبیلی که از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.

٣- ادویه عربی

مقدار یک قاشق غذاخوری از موادی چون پودر زیره، رازیانه و تخم گشنیز ساییده شده را درهم آمیزید و سپس یک قاشق مرباخوری جوزهندی  پودر شده و دارچین را (از هر کدام یک قاشق) به آن افزوده،یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و همگی را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

٤- ادویه تند هندوستان

از زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری بردارید و با هم ترکیب کنید. یک قاشق غذاخوری جوز هندی را نیز همراه با یک قاشق مرباخوری هل بسایید و به مواد پیشین اضافه کنید. حالا زیره و میخک را پودر کنید و مقدار یک قاشق غذاخوری از پودر زیره و یک قاشق چای خوری ازپودر میخک را با بقیه مواد مخلوط کنید.

٥- ادویه مکزیک

زیره را پودر کنید، فلفل را بسایید و سپس دو قاشق غذاخوری پابریکا (فلفل دلمه ای قرمز) را با یک قاشق مرباخوری زیره و یک قاشق مرباخوری فلفل ساییده مخلوط کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر سیر را با نصف قاشق چای خوری پودر میخک مخلوط کرده با مواد پیشین ترکیب کنید.

٦- ادویه فرانسوی

فلفل سیاه و جوز هندی را بسایید. از هر کدام یک قاشق غذاخوری برداشته، با همین مقدار (یک قاشق) دارچین ترکیب کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر میخک را به مواد بیفزایید و بار دیگر همه را خوب مخلوط کنید.

٧- ادویه برای آبگوشت

مقدارهای مساوی ازفلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.

٨- ادویه ترشی درجه 1

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آن ها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می شود

مقادیر برابر از زردچوبه، ادویه کاری، زیره سیاه و سبز ساییده شده، تخم گشنیز و سیاه دانه ساییده شده، گلپر و نعناع خشک را با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی بخصوص لیته بریزید. مزه آن را عالی خواهد کرد.

٩- ادویه برای غذاهای دریایی

نمک 5 قاشق. پودر خردل 2 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل دلمه ای خشک شده 2 قاشق. فلفل سیاه 1 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل سفید 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر برگ بو 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر میخک 1 قاشق چای خوری. زنجبیل 1 قاشق چای خوری. هل 3/4 قاشق چای خوری. دارچین 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه: تمام پودرها را باهم در میکسر بریزید و مخلوط کنید تا یک پودر یکنواخت به دست بیاید. از این ادویه جهت طعم دار کردن انواع ماهی و میگو استفاده می شود.

١٠- ادویه مخلوط از مکزیک (ادویه تاکو)

2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری پونه کوهی (اورگانو)
3/4 قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری فلفل هندی
¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

١١- ادویه مخلوط ترکیه (ادویه بهارات)

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
1 قاشق غذاخوری میخک
1 قاشق غذاخوری جوز هندی
1 قاشق غذاخوری هل سبز
1 نوک قاشق چای خوری دارچین

١٢- ادویه مخلوط پاکستان (ادویه تندوری)

1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
1 قاشق چای خوری زردچوبه
1 قاشق چای خوری پودر زیره
1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
1 قاشق چای خوری پاپریکا
1 قاشق چای خوری زردچوبه
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل هندی

١٣- ادویه ی بخارات یا 7 ادویه ی عربی

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز
1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
1 قاشق غذاخوری پودر میخک
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
½ قاشق چای خوری پودر هل

١٤- ادویه چینی (پنج ادویه)

1 قاشق چای خوری پودر دارچین
1 قاشق چای خوری پودر میخک
1 قاشق چای خوری پودر دانه ی بوداده ی رازیانه
1 قاشق چای خوری پودر رازیانه ی ستاره ای
1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیچوان بوداده

١٥- ادویه مخلوط از جامائیکا

2 قاشق چای خوری فلفل هندی (Cayenne)
1 قاشق غذاخوری پودر جوز هندی
4 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری پودر فلفل
2 قاشق غذاخوری پیاز خردشده ی خشک
1 ½ قاشق چای خوری پودر پیاز
1 ½ قاشق چای خوری پودرآویشن
1 ½ قاشق چای خوری تخم خردل
1/8 قاشق چای خوری پودر میخک

١٦-ادویه هندی (گرام ماسالا)

12 عدد فلفل سیاه
3 عدد دانه ی هل (پوست کنده)
12 عدد میخک
1 عدد چوب دارچین
¼ پیمانه تخم گشنیز
¼ پیمانه دانه ی زیره
دانه رازیانه
جوز هندی
این موارد را با هم آسیا کرده و ترکیب کنید.

ادویه گرام ماسالا

توجه:ادویه ها، طعم دهنده بسیار خوبی برای غذا محسوب میشوند و شما میتوانید این ادویه ها را به صورت آماده از عطاری ها خریداری کنید و یا خودتان دست به کار شوید و یک ادویه خوش مزه درست کنید.

دقت داشته باشید که موارد لازم برای درست کردن ادویه ها برای هر ادویه متفاوت است و یک ادویه ممکن است هم دانه آن وجود داشته باشد و هم به صورت پودر شده موجود باشد.اگر میخواهید خودتان یک ادویه خوب درست کنید،پیشنهاد میکنم موارد آن را به صورت درشت تهیه کرده و خودتان آسیاب کنید تا ادویه شما تازه تر باشد و عطر و طعم بهتری به خود بگیرد.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد