فیلتر






ادویجات

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

ادویجات معطر و خاص برای غذا های خاص

 

ادویه های خوش طعم کننده غذا

بیشتر ادویه هایی که در قرون وسط مورد استفاده قرار میگرفته، باقیمانده اند وبه همان صورت مصرف میشوند اما در این میان، ادویه هایی هم بوده اند که برای موارد تازه ای استفاده شده اند و یا برای همیشه از ذهن مردم رفته و به فراموشی سپرده شده اند مانند دانه های بهشتی که امروزه بیشتر از فلفل بجای آن استفاده میشود.

یکی از اشتباهات بزرگی که امروزه در ذهن مردم وجود دارد این است که ادویه ها فقط برای طعم و عطر دادن به غذاهایی که در حال فاسد شدن هستند باید استفاده شوند در حالی که این طور نیست و ادویه ها علاوه بر اینکه قیمت بالایی دارند، خواص باورنکردنی نیز دارند که شاید خیلی ها نمیدانند.

ادویه ها حاوی آنتی اکسیدان هستند که میتواند نقش ضد سرطان را داشته باشد و برخی ها نیز مانند فلفل، سوخت و ساز بدن را بالا میبرند و به سوزاندن چربی های اضافی بدن کمک میکنند که این امر باعث لاغر شدن میشود.

ادویه ها فراوانی وجود دارند که علاوه بر اینکه میتوانید از آنها برای خوش طعم شدن غذا ها استفاده کنید، از خواص آن ها نیز بهره مند خواهید شد.این ادویه ها عبارتند از:

  1. ادویه کاری
  2. ادویه ماکارانی
  3. ادویه قورمه سبزی
  4. ادویه جوجه
  5. ادویه قیمه
  6. ادویه ترشی
  7. ادویه خورشتی
  8. ادویه پلویی

 

ادویه کاری

از مهم ترین ادویه ای که میتوان برای غذا نام برد،ادویه کاری است.این ادویه از ترکیب چندین گیاه تهیه شده که برای انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.

ترکیبات ادویه کاری معمولا تشکیل شده از هل، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، شبدر، رازیانه، گشنیز، فلفل شیرین و پودر چیلی است ولی در مناطق مختلف ادویه های محلی نیز به این ترکیب اضافه میکنند.به دلیل اینکه اکثر ترکیبات ادویه کاری دارای طبیعت گرم هستند، برای تقیوت بدن نیز مفید است.

ادویه ماکارانی

ادویه ماکارنی همانند برخی از نوع ادویه های ترکیبی است.این ادویه ترکیب خاصی ندارد ولی معمولا از ترکیب زیره کرمان، نمک، سیر، فلفل، دارچین ادویه ای به نام ادویه ماکارانی درست میکنند که طعم شگفت انگیزی به غذا میدهد. 

طبق تجربه برای خوش طعم شدن غذا میتوانید ریحان، اویشن، رزماری و جعفری به این ادویه اضافه کنید و از غذا لذت ببرید.

ادویه فلافل

ادویه فلافل هم از نوع ادویه های ترکیبی است .اجزا اصلی آن عبارتند از:جوز هندی، پودر انبه، زردچوبه و فلف سیاه.به این ترکیب میتوانید موارد دیگری مانند فلفل قرمز، نمک، زیره سیاه اضافه کنید.

همچنین میتوانید با پودر انبه، سس فلافل درست کنید تا طعم یک فلافل واقعی را تجربه کنید.

ادویه قورمه سبزی

بدون شک یکی از مهمترین ادویه هایی که برای غذا مصرف میشود، ادویه قورمه سبزی است.از آنجایی که قورمه سبزی از بهترین غذاهای ایرانی بوده و عیار دست پخت یک بانوی ایرانی با درست کردن قورمه سبزی خوش مزه مشخص میشود، استفاده از ادویه قورمه سبزی میتواند به طعم این غذای خوش مزه کمک شایانی کند.

برای اطلاع از نحوه درست کردن و زمان مصرف ادویه، روی ادویه قورمه سبزی کلیک کنید.

ادویه های بسیاری هستند که برای بهبود در طعم غذاها و خوش عطر کردن غذا مورد استفاده قرار میگیرند واین شما هستید که تصمیم میگیرید از چه ادویه ای و چه مقدار استفاده کنید ولی اگر در استفاده از این ادویه ها نا اشنا هستید، پیشنهاد میکنم از ادویه های آماده استفاده کنید که در صورت کم یا زیاد شدن، طعم غذای شما را خراب نکند.